Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Antalmed S.R.L. are oblicatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este pentru comunicare si pentru a informa clientii despre ofertele actuale.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a lua contactul cu dvs in scopul trimiterii ofertelor si planificarea programarilor la cabinet.

Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre S.C. Antalmed S.R.L. acordul dumneavoastra este necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Antalmed S.R.L. . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Conturile cu informatiile aferente pot fi modificate doar de titularul adresei de mail in cazul unor adrese de mail non-private de tipul user@yahoo.com, user@gmail.com s.a.m.d. si de titularul de mail sau titularul domeniului in cazul adreselor de mail private (domenii inregistrare de persoane fizice si juridice).